2-op-1 coaching

100% maatwerk

géén online programma

Er zijn in ieder geval 2 dingen die je niet bij jezelf kunt:

jezelf kietelen en jezelf coachen

Op naar resultaat

De juiste dingen doen op het juiste moment. Het klinkt zo logisch, maar het is voor jou als ondernemer vaak een uitdaging. Want je bent ondernemer geworden omdat je kansen ziet en durft te grijpen. Maar vaak... zie je meer kansen dan goed zijn voor jou en je bedrijf. En dat gaat ten koste van je focus, balans en ook van je rendement & resultaat.


Ik help je te kiezen voor de juiste dingen, waardoor je makkelijker je doelen bereikt. Jij, je personeel en je klant staan altijd centraal en we verliezen nooit uit het oog wat de inspanningen voor je bedrijf opleveren.

Omdat 2 meer zien en horen dan 1.

Eenvoud is de krachtigste vorm van creativiteit en intelligentie.

Ik word echt blij van:

doelgerichte & prikkelende marketing | het verbeteren en vereenvoudigen van klantreizen | het optimaliseren, slim inrichten & automatiseren van processen | kennis overbrengen en mensen helpen in beweging te komen.


Waar ik verschil kan maken:

overzicht houden | verbeterkansen zien | complexe puzzels oplossen | eenvoudiger maken | enthousiasmeren en inspireren | sturen op impact | focus aanbrengen | met data sturen | inleven en oplossingsgericht meedenken | tijd- en geldbesparende oplossingen bedenken.


In mijn vrije tijd:

ben ik altijd te porren voor een strategische bordspel, een dansje West Coast Swing, potje tennis, skiën, lekker eten en gezelligheid. En mocht je nog een boek weten dat ik écht moet lezen, dan houd ik me ook aanbevolen!

Over Brenda

30+

ondernemers 

1-op-1 gecoacht

>15

jaar ervaring in 

marketing & sales

300+

ondernemers 

getraind

Iets weten leidt niet tot resultaat...

 actie wél.

Een greep uit de reviews & aanbevelingen

Blije klanten

Brenda heb ik ontmoet tijdens een lunchbuffet waar ik bij haar aan tafel aanschoof. Na een paar woorden begreep ik meteen dat deze vrouw weet waarover ze praat. Ze stelde mij enkele vragen over mijn business en ik realiseerde dat er zaken waren waar ikzelf nog niet goed over had nagedacht.

Dat triggerde mij om contact met haar op te nemen. In de eerste instantie om mij te helpen met Facebook-marketing, maar al snel ging het over positionering en soortgelijke zaken.

Brenda heeft mij vooral geholpen om van een afstandje naar mijn eigen business te kijken. Vaak als spiegel of als praatpaal. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een veel beter inzicht heb gekregen in wat ik als ondernemer nu echt wil en hoe mijn kracht en talent optimaal kan inzetten.

Ik heb nu mijn eigen vorm gevonden en oogst nu het succes van het werk wat we gedaan hebben.

Ik vond het uitermate plezierig om met deze multi-getalenteerde vrouw te werken en kan haar ook aan iedereen aanbevelen die zijn business en exposure wil maximaliseren."

Mark Teeuwissen | makelaar 3.0 & expert gelukkig wonen

Gert Joppe & Petra Lautenbach | FinanceLinq Hypotheken

Brenda weet je op een positief kritische manier te inspireren en haalt je even uit je eigen 'tunnelvisie' om zo op een andere (en blijkt: simpelere..) manier naar je business te kijken. Erg prettig, leerzaam en nuttig. Aanrader!! Bedankt Brenda!!"

Edith de Roy | Mixmamas

Brenda is een snelle denker die zich heel snel een beeld kan vormen van jouw business en de obstakels waar je mogelijk tegenaan loopt. Vervolgens schudt ze met een vrolijke, out of the box, no nonsense blik links en rechts wat oplossingen uit haar mouw die je echt vooruit kunnen helpen. Erg intelligent en prettig in de omgang.

Remko Boer & Brenda Rademakers

06 185 506 95

info@maximizeme.nl


Connecten? Nodig me uit!

Kijken of we een klik hebben?

Copyright ©2016-2020 Maximize Me